Dr.vanBakel VasomotieTherapie ®

Recentelijk is onze praktijk op het volgende gewezen:

Bij het besluit van een consument om via Dr.vanBakel Vasomotietherapie ® uit te proberen, dient de aankoop van een medisch gecertificeerd systeem via onze website te verlopen. U stuurt ons een emailbericht en wij zorgen ervoor dat u een gecertificeerd systeem thuisbezorgd krijgt. Met een aankoop buiten onze website of de website van een bij onze klinieken aangesloten partner, loopt u het risico dat u niet, een medisch gecertificeerd systeem aankoopt of te huur heeft.

Dozenschuiver of gezondheidsbegeleider. Met aankoop via onze webshop verzekert u zich bij Dr.vanBakel Vasomotietherapie ® behandeling en voorlichting door een officieel geregistreerd en gecertificeerd specialist. Begeleiding verloopt via ons eigen beveiligde intranetwerk waarvoor onze relaties een personal account krijgen. Bovendien bieden wij als enige in de Benelux via onze betrokkenheid in longitudinaal effect onderzoek, onze relaties de mogelijkheid de Vasomotietherapie, maandelijks bij te laten stellen op basis van een persoonlijke maatwerk-anamnese. Vraag rechtreeks of via Dr.vanBakel Vasomotietherapeut ® certificaat ter inzage voordat u een bestelling plaatst.

Bij het gebruiken van de door ons geregistreerde en hierboven omschreven handelsmerken maken niet bij onze praktijk aangesloten aanbieders zich schuldig aan een strafbaar feit en bent u niet gegarandeerd van begeleiding en advies door een gecertificeerd vasomotietherapeut zoals hierboven omschreven. Als koper loopt u het risico bij deze aanbieders geen aanspraak te kunnen maken op garantie.

Om meer garantie te bieden heeft onze coördinator onderzoek Dr.vanBakel vasomotietherapie ® officieel bij het merkenbureau voor de Benelux laten registreren als onderscheidende therapie. Ook heeft onze coördinator onderzoek Dr.vanBakel vasomotietherapeut ® bij het merkenbureau voor de Benelux laten registreren als beschermd merk voor de bij vasculairtherapie.nl aangesloten therapeuten. De door VasculairTherapie.nl geregistreerde merken bieden onze relaties meer zekerheid van goede zorg met officiële medisch gecertificeerde producten. Vraag daarom altijd ter verificatie naar het certificaat (maak bij twijfel van het certificaat een foto met uw smartphone en stuur deze door naar info@vasculairtherapie.nl) om er zeker van te zijn dat u met een gekwalificeerd en gecertificeerd aanbieder te maken hebt. Een gecertificeerde behandelaar zal hier nooit bezwaar tegen maken. Twijfelt u aan de kwalificaties of de echtheid van het certificaat van uw aanbieder, neem dan contact op via het Vasomotie-Therapie contactformulier. Uw gegevens en melding zullen vertrouwelijk behandeld worden.