Team Boekel

Ing. Anton Appelo. Anton van vitavisie.nl is ervan overtuigd dat het zinvoller is om de oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en te behandelen dan de symptomen te bestrijden. Van 2011 tot eind 2016 heeft hij zijn eigen natuurgeneeskundige praktijk gehad, waarin hij gebruik maakte van de kennis en inzichten van meerdere geneeskundige systemen, welke deels vertaald zijn naar moderne computertechnieken. Waar nodig werd er ook gebruik gemaakt van analyses op basis van laboratorium onderzoeken. Vanaf 2014 is hij gebruik gaan maken van de Fysische Vasculaire Therapie. Omdat hiermee op eenvoudige wijze voor de patiënt/cliënt vaak goede resultaten te behalen zijn, is hij zich hierin gaan specialiseren. Sinds 1 januari 2017 legt hij zijn focus helemaal toe op het integreren van BEMER in behandelingen binnen de reguliere en complementaire zorg.

Werkt met Bemer Humaan

Dr. Anton P.M. van Bakel. Anton is afgestudeerd en werkzaam geweest aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij promoveerde in 1995 op een onderzoeksproject naar cognitiestijlen. Hij was 4 jaar betrokken bij TNO onderzoek naar VR en Simulaties onder andere in chirurgie.  Zijn onderzoeks-praktijk bureau's PolySim BV en PolyMetric heeft hij een aantal jaren gecombineerd met zijn Lectoraat aan de HAN University of Applied Sciences. Aandachtsgebied binnen zijn VasculairTherapie praktijk is (longitudinaal) onderzoek naar het optimaal cognitief en ergonomisch functioneren van mensen in hun omgeving met als speciaal aandachtsgebied pijnbehandeling en pijnbestrijding. Met zijn specialisatie mag ons hoofd onderzoek Dr.vanBakel vasomotietherapeut® als gepatenteerde beroepsuitoefening gebruiken. Zijn credo: Uw gezondheid, Onze zorg!

Werkt met Dr.vanBakel-Vasomotietherapie ® Humaan & Veterinair

Drs. Helmi W.V.A Gerrits. Helmi is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de richting Vergelijkende en Fysiologische Psychologie. Haar onderzoek had betrekking op de werking van farmaca en verschillende anti-depressiva. Een belangrijk deel van haar onderzoek voerde ze uit bij Organon in Oss. Daaropvolgend heeft ze gewerkt aan een promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Helmi heeft een jarenlange ervaring als artsen- en psychiaterbezoeker vanuit de farmaceutische industrie. Daarnaast werkt ze al ruim 20 jaar bij een zeer grote internationaal opererende fabrikant van geneesmiddelen. Helmi is gecertificeerd VasomotieTherapeut® en gespecialiseerd in de behandeling, revalidatie en training.
Voor vacatures: kijk op https://www.linkedin.com/company/vasculairtherapie

Ons team heeft zich ook in 2022 weer uitgebreid. In 2017 zijn Mariëlla en Evi Ansems de Bemer Horse verder onder de aandacht gaan brengen in Brabant-Oost. Daarnaast zijn zij ook het aanspreekpunt voor de HondenDroogJassen (dogdryingcoat). Kijk voor informatie op Marievi.nl. Dit jaar hebben we onze samenwerking uitgebreid met een Hoefsmederij specifiek voor IJslandse paarden die ons gaat ondersteunen. Daar zijn wij heel trots op. Binnenkort daarover meer op een speciale pagina.