Uw Gezondheid, Onze Zorg

Banner to Web

Is dit voor u herkenbaar?: "Gezonde mensen hebben honderden wensen, met een gezondheidsprobleem, hebben we er maar één". Uw gezondheid en levensvreugde ligt, in onze praktijken waar we werken met gepatenteerde en medisch gecertificeerde instrumenten, in goede handen. Sinds 2016 zijn de onderzoeksactiviteiten van PolyMetric VasculairTherapie volledig gericht op vasomotietherapie met behulp van medisch gecertificeerde behandel systemen. Onderscheidend voor VasculairTherapie is de wetenschappelijke scholing van onze onderzoekers en therapeuten met achtergronden in psychologie en farmacie.

Uniek voor VasculairTherapie is dat we naast de humane productlijn en diensten, als enige in Nederland met een team van academisch en universitair opgeleide professionals ook de veterinaire productlijn en diensten ondersteunen. Dit doen wij in combinatie met zeer royale veterinaire revalidatie-voorzieningen op onze eigen locaties in Ravenstein van ruim 1 Hectare (voor de regio 's-Hertogenbosch, Oss, Grave, Nijmegen, Arnhem) en Boekel van ruim 1 Hectare (voor de regio Eindhoven, Veghel, Uden, Cuijk, Venray, Helmond).

Bemer Veterinair Boekel

Ons team van inmiddels 9 professionals heet u van harte welkom voor een geheel vrijblijvende kennismakingservaring. Voor u, uw partner en uw dierbare viervoeter(s) wat ons betreft alleen het beste.