Behandel-Locaties en Klinieken

Onze collega's komen natuurlijk door heel Nederland en de grensstreken van België en Duitsland. Wij hebben onze eigen Ambulante Vasomotie - Therapie Service. Een Mercedes Vito dubbele cabine uitgerust met medisch gecertificeerde systemen en analyse-instrumenten en een speciaal ingerichte Adria Action. Ook natuurlijk de Veterinary Line (Veterinair lijn) om uw hond of paard te behandelen, ontbreekt niet in deze uitrusting. Voor Gemert, Uden, Veghel, Helmond, Venray kunt u terecht in Boekel. Voor Oss, Den Bosch, Nijmegen, Cuijk en Grave kunt u terecht in Ravenstein.

Wilt u kennismaken met onze praktijk klinieken en voorzieningen, kies dan hieronder voor de dichtst bij zijnde plaats waar u nader kennis zou willen maken met onze medische producten, behandelingen en diensten. Staat uw woonplaats in Gelderland, Noord-Brabant of Limburg er niet bij, vul dan het contactformulier in en u krijgt binnen 24 uur van ons een reactie. Hier links ziet u in welke regio wij het meest actief zijn.

Onze collega's en business partners hopen u graag te mogen ontmoeten op één van onze behandellocaties of klinieken voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Bemer Regio