Bemer Huur

Geplaatst 23 jan. 2018 02:01 door Vasculair Therapie   [ 23 jan. 2018 09:25 bijgewerkt ]
Bemer Huren bij Dr. vanBakel VasculairTherapie
Bij VasculairTherapie en RSVCadans kunt u voordelig kennismaken met Fysische Vasculaire Therapie. U kunt een Bemer huren tegen aantrekkelijke voorwaarden om eenvoudig thuis, kennis te maken met wat de fysische vasculaire therapie van Bemer systemen voor uw gezondheid kan betekenen.  Bij VasculairTherapie bieden wij verschillende huur-overeenkomsten aan. Er zit er altijd wel een bij die past bij uw persoonlijke situatie. Mocht uw interesse gewekt zijn, vul dan net als vele enthousiaste clienten het contactformulier in.

Tijdens de huurperiode wordt u intensief begeleid door een collega die gespecialiseerd is in diagnostisch onderzoek. Dat betekent voor u dat u, ook tijdens de huurperiode begeleid wordt door een universitair geschoolde medewerker. 

Wij mogen met bescheiden trots zeggen, dat alle tot op heden door VasculairTherapie verhuurde Bemer systemen, hebben geleid tot een definitieve aankoop van een volledige set. U kunt daarbij kiezen voor de Bemer Classic, de Bemer Pro, of via RSVCadans voor onze Bemer Vet line.
Comments